Planten

Planten

Als bloemstylist heb ik zeker ook de nodige kennis als het gaat om planten. Hebt u zelf niet de “groene” vingers die ik als bloemstylist heb en wilt u liever planten in plaats van bloemen; dan kun ik u hier zeker ook bij helpen.

Particulier

Hebt u onlangs een nieuwe woning gekocht en mist u naast de mooie nieuwe meubels planten in het interieur? Dan kan ik u adviseren over wat voor u en uw woning de meest geschikte planten zijn. Naast dit advies kan ik de planten, desgewenst in mooie sierpotten, ook aan u leveren.

Wilt u graag uw woonkamer veranderen en meer groen in de kamer brengen? Ook dan kan ik u adviseren over wat voor u en uw woonkamer de meest geschikte planten zijn. Naast dit advies kan ik de planten, desgewenst in sierpotten, ook aan u leveren.

Zakelijk

Zuurstof is van noodzakelijk belang voor de mens. Zeker in een werkruimte is zuurstof erg belangrijk. Mensen concentreren zich hier op hun werk en u als werkgever wilt graag dat uw werknemers het beste uit zichzelf kunnen halen. Planten leveren hierin een grote bijdrage! Planten zuiveren immers de lucht. Wilt u de werkruimte van uw werknemers groen hebben? Dan kan ik u adviseren over welke planten geschikt zijn in uw werkruimte. Naast dit advies kan ik de planten, desgewenst in mooie sierpotten, ook aan u leveren.

Beschikt uw pand over een wachtruimte en wilt u deze voor uw klanten/patiënten graag groen ingericht hebben? Ook dan kan ik u adviseren over wat de meest geschikte planten zijn. Naast dit advies kan ik de planten, desgewenst in mooie sierpotten, ook aan u leveren.

In de winkel

Hebt u een kale plek in uw winkel en wilt u daar een groen meubelstuk? Dan kan ik u adviseren over wat de meest geschikte plant is om op deze plek te zetten. Naast dit advies kan ik de plant, desgewenst in een mooie sierpot, ook aan u leveren.

Hebt u op de toonbank nog ruimte voor een vrolijke plant? Dan kan ik u adviseren over wat de meest geschikte plant is om op deze plek te zetten. Naast dit advies kan ik de plant, desgewenst in een mooie sierpot, ook aan u leveren.

Hebt u in uw winkel meubels staan of simuleert u een woonruimte? Zo’n ruimte wordt levendiger met één of meerder planten er in. Ik kan u adviseren over wat de meest geschikte plant is of planten zijn om in de ruimte te plaatsen. Naast dit advies kan ik de plant of planten, desgewenst in één of meerder sierpotten, ook aan u leveren.

Onderhoud

Zodra u mijn advies heeft ingewonnen en gebruik maakt van mijn aanbod om te planten te leveren, is het ook mogelijk dat ik het onderhoud van de planten op mij neem. Ik zal regelmatig komen kijken hoe de planten er bij staan, of zij extra voeding nodig hebben of van nieuwe aarde moeten worden voorzien. Ook het wisselen van de sierpotten op zijn tijd valt onder het onderhoud.

 

Een voorbeeld van planten in sierpotten, zoals ik deze bij een klant in huis heb geplaatst.