Leveren/ophalen of op locatie

Levering

Het leveren en ophalen van bloemwerk vraagt de nodige aandacht. Is het warm of juist koud? Nat of droog weer? Staat of ligt het bloemwerk? Enzovoorts.

Ik zal er altijd zorg voor dragen dat ik uw bloemwerk keurig lever of dat u uw bloemwerk keurig voor u klaar staat om opgehaald te worden.

Leveren

Kiest u er voor om uw bestelling te laten leveren? Dan spreek ik met u de juiste plaats, datum en tijdsperiode af. Het laten leveren van bestellingen brengt uiteraard kosten met zich mee. Deze kosten worden tijdens het maken van de afspraken besproken en zijn afhankelijk van de locatie waar geleverd dient te worden.

Ophalen

Kiest u er voor om uw bestelling op te komen halen? Dan spreek ik met u een datum en tijdsperiode af waarop u uw bestelling aan de Schoolstraat 16 te Woudenberg af kunt komen halen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Op locatie

Kiest u er voor om mij het bloemwerk op locatie in orde te laten maken? Dan spreek ik met u de juiste locatie, datum en tijdsperiode af. Het werken op locatie brengt uiteraard kosten met zich mee. Deze kosten worden tijdens het maken van de afspraken besproken en zijn afhankelijk van de te maken uren en de locatie waar gewerkt dient te worden.