Aanbod

Particulier, zakelijk of in de winkel

Als bloemstylist bied ik verschillende soorten bloemwerk aan. Denkt u hierbij aan abonnementen, boeketten, bloemstukken, rouwwerk, tafelaankleding, aankleding van een feestlocatie, enz.

Particulier

Houdt u van bloemen en hebt u graag wekelijks of maandelijks een vers boeket bloemen in huis? Dan kan ik zeker wat voor u betekenen! Ik bied abonnementen aan met boeketten, desgewenst in vazen, in drie verschillende formaten: klein, gemiddeld en groot.

Hebt u binnenkort wat te vieren? Grote kans dat u verse bloemen op tafel wilt. Of geeft u binnenkort een feest en wilt u de feestlocatie bloemrijk versierd hebben? Ook dan kan ik zeker wat voor u betekenen! Afgestemd op uw wensen maak ik bijvoorbeeld tafel- en/of stoelversieringen, kleed ik de ruimte aan met bloemen, zorg ik voor een bloemrijke entree van de ruimte, enzovoorts.

Hebt u binnenkort een verjaardag, jubileum, feest, o.i.d.? Grote kans dat u dan een boeket weg wilt geven. Ook hierin kan ik zeker wat voor u betekenen. Kiest u voor een boeket, desgewenst met vaas of liever voor een bloemstuk op waterschotel. In overleg met u maak ik iets geschikts voor de gelegenheid.

Hebt u een sterfgeval in uw omgeving en wilt u passend afscheidsbloemwerk? Wederom kan ik dan wat voor u betekenen! De laatste wens van de overledene of de wens van de nabestaanden neem ik op in het bloemwerk. Een boeket, een liggend boeket, een rouwstuk, kistbedekking, enzovoorts. Dit alles is mogelijk.

Zakelijk

Houdt u van bloemen op kantoor of in de werkruimte en hebt u graag wekelijks of maandelijks een vers boeket bloemen of een bloemstuk op de balie of tafel? Dan kan ik zeker wat voor u betekenen! Ik bied abonnementen aan met boeketten of bloemstukken. Desgewenst worden de boeketten in geschikte vazen aangeleverd.

Hebt u een feestlocatie die u verhuurt? Verhuurt u uw locatie aangekleed, maar mist u de verse bloemen? Ook dan kan ik wat voor u betekenen! In overleg met u en de huurder bekijken we wat de ruimte nog aan bloemwerk kan gebruiken. We stellen de wensen van u en de klant en mijn visie op bloemwerk op elkaar af en op de feestdag/-avond is de ruimte compleet ingericht.

Biedt u met uw winkel producten aan en verkoopt u deze graag op een ludieke wijze aan de klant? Ook dan kan ik wat voor u betekenen! Verkoopt u een auto? Dan zorg ik voor een mooi bloemstuk op de motorkap. Verkoopt u een eikenhouten vloer? Dan zorg ik voor een mooi bloemstuk. Verkoopt u een huis of appartement? Dan zorg ik voor een boeket in vaas.

In de winkel

Houdt u van bloemen in uw eigen winkel en hebt u graag wekelijks of maandelijks een vers boeket bloemen of een bloemstuk in uw etalage op toonbank? Dan kan ik zeker wat voor u betekenen! In combinatie met de producten die u met uw winkelt levert, maak ik passende boeketten of bloemwerk. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan haarproducten in een bloemstuk voor bij een kapsalon, monturen in een bloemstuk voor bij een opticien, met bloemen gevulde vazen in een woonwinkel, bloemen verwerkt in kledingstukken voor bij een kledingzaak, enzovoorts. Op deze manier heeft u een eyecatcher met uw eigen producten én bloemwerk in de winkel! Heeft u liever alleen een boeket of bloemstuk in de winkel, dan is dat uiteraard ook mogelijk.